AFHAAL- EN BEZORGCENTRUM KAPADOKYA

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 397 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Afhaal- en bezorgcentrum Kapadokya. Meer weten? Ontdek meer

28 nov 2022 om 12:42 Top!!! Snelle Service en lekker eten
25 nov 2022 om 8:08 Bijna 45 min te laat, pizza was lauw maar wel goed belegd
23 nov 2022 om 22:39 Pizza was lauw en plakte aan de onderkant van de doos vast. Na melden kregen wij te horen dat ze hier geen nieuwe pizza voor brachten...
23 nov 2022 om 20:11 Perfect!
20 nov 2022 om 19:44 Bedankt voor het lekkere eten!
13 nov 2022 om 19:58 Wij hebben al heel vaak besteld, eten is goed maar bezorgtijd waardeloos, soms wel meer dan 2 uur moeten wachten en dat ze het druk hebben is niet ons probleem…. Grotere zaak , meer personeel blablabla maar 2 uur kan en mag nooit!
12 nov 2022 om 20:39 Mijn partner en ik zijn beiden direct ziek geworden na het eten van onze pizza's. Dit was onze eerste en direct laatste keer bestellen hier. Bovendien smaakten de pizza's bijzonder slecht.
7 nov 2022 om 12:10 In het eten zaten haren. Daarnaast zat er aan de pasta amper smaak. We hebben er zelf kruiden op gedaan omdat je anders bijna niks proefde. Bezorging was 75 min het snelst mogelijk. Jammer..
5 nov 2022 om 21:03 Was heerlijk en goed!
2 nov 2022 om 19:06 Heerlijk eten!
17 okt 2022 om 19:06 Patat was slap, vlees was niet te eten. Bah. Ipv lekker pitabroodje een slap broodje. Lamsvlees wat zuur smaakte...
12 okt 2022 om 19:35 Iets te laat, eten heerlijk!